Onze unieke benadering van zorg

Bij ProActief Thuis is onze overtuiging sterk: iedereen verdient zorg die niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook persoonlijk en afgestemd op individuele behoeften. Onze reis begon na jaren ervaring in de zorgsector, met de missie om een organisatie op te richten die gedreven wordt door een diepe liefde voor mensen en een commitment aan uitmuntendheid in zorg.

Wat ons onderscheidt, is onze capaciteit om zorg te bieden in meerdere talen, waardoor we effectief kunnen communiceren met cliënten van diverse culturele achtergronden. Dit aspect van onze dienstverlening stelt ons in staat om een zorgervaring te creëren die niet alleen inclusief is, maar ook verzekert dat iedere cliënt zich gehoord, begrepen en gewaardeerd voelt.

We zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke zorg, met een benadering die elke cliënt in hun unieke zijn erkent en respecteert.

Onze visie

Bij ProActief Thuis geloven we dat uitzonderlijke zorg het fundament is van onze missie, een missie die verder reikt dan alleen onze diensten. Deze missie is geworteld in een diepgeworteld begrip van het belang van zorg — zorg die zich uitstrekt van onze toegewijde medewerkers tot de cliënten die we dienen, en verder naar hun families en de gemeenschap als geheel. Geleid door onze kernwaarden van samenwerking, respect, integriteit, professionaliteit, en meertaligheid, streven we ernaar om een omgeving te cultiveren waarin iedereen zich ondersteund en gemotiveerd voelt. Samenwerken vormt de kern van onze aanpak, met als doel iedereen te helpen hun persoonlijke en gezamenlijke doelen te bereiken, hoe groot of klein deze ook mogen zijn. Ons uiteindelijke doel is het bouwen aan een inclusieve gemeenschap waarin zorg de centrale pijler is en waar iedereen de kans krijgt om te groeien, te ontwikkelen en volledig te bloeien. Een gemeenschap waarin de diversiteit van talen en culturen niet alleen wordt geaccepteerd, maar ook als een kracht wordt gezien die bijdraagt aan de rijkdom van onze zorgverlening

Kernwaarden

Communicatie

Bij ProActief Thuis staat de toewijding aan onze cliënten centraal, zichtbaar in zowel de excellente zorg die we leveren als in onze efficiënte en toegankelijke communicatie. Onze kenmerken omvatten:

Wij zijn er om u te ondersteunen met professionele zorg en duidelijke communicatie, aangepast aan uw leven in Eindhoven en de nabije regio.

Portrait of senior man lying in bed and taking pills with caring wife or nurse , copy space
4.5/5
Een fantastische organisatie die ik aan iedereen aan kan raden. Pro actief thuis onderscheidt zich door professionele en lieve zorg te leveren met veel persoonlijke aandacht voor zowel ouders en kind.
Annemarieke
4.7/5
Een professionele instelling, met hart voor de zorg en de mens! Zeer kundig en prettig om mee samen te werken!
Danique
4/5
Organisatie die de klant voorop zet!
Marc